Topgevoel

Onafhankelijk Herbalife Member

"Alleen ga je sneller
maar samen kom je verder"


21dagen challenge


Lijkt het je leuk om 21 dagen mee te doen in een app groep, om zo te werken aan een betere versie van jezelf?
Neem dan contact op en vraag naar de 1ste volgende start van de challenge en de voorwaarde. En wie weet word jij de winnaar.


Ervaringen en verhalen van deelnemers

Hoi allemaal!!
Ik ben Willy en ik ben 63 jaar.

Ik doe nu voor de 10de keer mee aan de 21 dagen challenge en waarom? Omdat de challenge me stimuleert en inspireert en we dmv elkaar op een positieve manier leuke ideeën en tips te geven ( en niet te vergeten door ondersteuning van Herbalife) ik in elk geval behoorlijk wat energie heb gekregen en we er in de challenge met zn allen voor gaan en zo op een gezonde manier met ons leef en eetgewoonten bezig zijn!!
"claudia"
Ik heb al een paar keer mee gedaan met de fitchallenge. De fitchallenge motiveert een gezondere leefstijl en door het app contact met de verschillende deelnemers met ieder zijn of haar eigen beweegredenen en doel, is het ook nog eens super gezellig! Via de app worden tips, recepten en motiverende woorden, als het even een keer tegen zit, gedeeld. Dit maakte het voor mij een uitdagende challenge waarmee ik uiteindelijk mijn doel bereikte. Een gezonde leefstijl voor altijd!

Herbalife-haarlem


Simone en Jeroen Lelieveld Adlerstraat 9 -2037 KB Haarlem Telefoon: 0614516533

Gewichtsbeheersing • Sportvoeding • Huidverzorging • Aankomen • Afslanken • Evenwichtig ontbijt